Otoplastieken in je oor, muziek luisteren of bellen via je bot!

Otoplastieken

Het grote voordeel van otoplastieken is dat ze op maat zijn gemaakt voor de drager. Ze sluiten daardoor naadloos aan op het oor van de drager waardoor ze niet alleen comfortabel zitten maar ook een optimale bescherming bieden. 

Otoplastieken

Aftershokz

Aftershokz brengt geluid via botbegeleiding. Je oren zijn vrij en je kunt gewoon otoplastieken dragen. Aftershokz is ook prima te dragen met een (veiligheids)bril. Aftershokz heeft de technologie geoptimaliseerd die trillingen via botbegeleiding naar je gehoororgaan brengen.

Otoplastieken en Aftershokz 

De operators van TenCate zijn verantwoordelijk voor de aansturing van de productiemedewerkers. Daarbij worden ze dagelijks blootgesteld aan het lawaai dat de productie met zich meebrengt. Desondanks komt het regelmatig voor dat ze toch moeten telefoneren. Daarnaast wilde TenCate medewerkers de mogelijkheid geven om tijdens het werk naar hun eigen muziek te luisteren. TenCate zocht een oplossing daarom in de vorm van gehoorkappen met bluetooth connectie. Vanuit veiligheidsoogpunt vielen alle opties met draden al af. Daarmee zou je namelijk gemakkelijk ergens achter kunnen blijven haken. Otoplastieken in combinatie met Aftershokz is de ideale oplossing. Neem contact op voor advies op maat!

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.