Otoplastieken zijn natuurlijk gemaakt om te dempen maar hoe werkt die demping precies? De oordopjes zelf dempen al veel geluid. Door verschillende filters kun je bepalen hoeveel je dempt en op welke frequenties je dat doet.

Industriële filters voor demping:

Als je met zware machines werkt zal er waarschijnlijk geluidsoverlast zijn. Dit betekent dat gehoorbescherming verplicht is. Afhankelijk van het geluid kan er een filter gekozen worden. Wij bieden onze klanten 4 verschillende filters aan met verschillende dempingen. De filters dempen 20 tot en met 30 dB. Industriële filters zijn speciaal gemaakt om schadelijke frequenties te dempen.

Actieve impact filters:

demping

Deze filters zijn ideaal voor de schietsport. De filters kunnen versteld worden in 3 verschillende niveaus. Ze zorgen ervoor dat je de omgeving goed kan horen maar wanneer er een harde knal klinkt wordt deze meteen gedempt. Zo kun jij je optimaal concentreren en ben je beschermd tegen impactgeluiden.

Vlakfilters:

Deze filters zijn ideaal voor festivals en feesten. De filters dempen namelijk het geluid op alle frequenties. Hierdoor wordt geluid niet vervormd en kun jij gewoon van de muziek genieten zonder gehoorbeschadiging op te lopen. Ook deze filters zijn te verkrijgen in verschillende niveaus van demping.

Gehoorbescherming op maat.

Er is voor iedereen een oordopje op maat die past bij wat hij of zij zoekt. De oordopjes zelf bieden natuurlijk ook al flink wat demping. Door hier een filter in te doen kun je controleren hoeveel geluid er gedempt wordt en hoeveel er dus doorgelaten wordt. Vaak zijn meerdere dingen te combineren. Zo kunnen werkoordopjes met een industrieel filter ook prima op de motor gebruikt worden of bij een festival.

demping

Demping van ISOtunes producten.

Nou hebben we wel otoplastieken maar je kan ook voor gehoorbescherming gaan met bluetooth zodat jij lekker naar muziek kan luisteren. Ook de ISOtunes producten bieden demping. Afhankelijk van het model bieden de producten genoeg demping om mee te werken. Daarnaast hebben een aantal producten een functie waarbij je de omgevingsgeluiden kan versterken en waarmee harde klappen gedempt worden. Ideaal voor als je ze niet continu in en uit wil doen of in wil doen op de schietbaan.

Ook de ISOtunes producten maken wij op maat. Hierdoor heb je de perfecte fit en kun je comfortabel de hele dag muziek luisteren zonder bang te zijn om gehoorbeschadiging op te lopen.

Oordoppen op maat laten maken?

Dat kan! Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen je graag met kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Momenteel hebben we de komende zaterdagen en leuke actie waarbij we op verschillende locaties door het land te vinden zijn. Benieuwd? Klik hier om meer te lezen en je aan te melden. Je kan ons ook volgen op Facebook, LinkedIn en Instagram.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.