hoortest voor bedrijven

Bescherm jouw medewerkers tegen gehoorschade en laat regelmatig een gehoortest uitvoeren. Wil jij zeker weten dat jouw gehoor en dat van je medewerkers goed beschermd is en er geen sprake is van gehoorverlies of -schade? Laat dan een hoortest uitvoeren door Hearings.

Onze gespecialiseerde optometristen komen graag bij je langs in Nederland en België om een hoortest uit te voeren. De optometristen onderzoeken de status van het gehoor en beantwoorden al je vragen over de juiste gehoorbescherming en otoplastieken.

Wat is gehoorschade?

Vele mensen die op zoek gaan naar gehoorbescherming hebben vaak al een vorm van gehoorverlies of gehoorlast. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Hoe werkt een hoortest met rapportage?

Bij een hoortest krijg je een hoofdtelefoon op die wordt aangesloten op een audiometer. Met deze audiometer kan onze optometrist nauwkeurig de frequentie en intensiteit van een toon aanpassen. Via de hoofdtelefoon krijg je verschillende frequenties en toonhoogtes te horen. 

Tijdens de test geef jij aan welke tonen je hoort en welke niet. Dat doe je door signalen te geven als je deze hoort in de koptelefoon. Sommige toonhoogtes zul je beter horen dan anderen. Na het afnemen van de hoortest kan de optometrist duidelijk de status van je gehoor in kaart brengen. 

Met de hoofdtelefoon wordt tijdens de hoortest voor bedrijven ook de luchtgeleidingsdrempel bepaald. Er wordt gemeten hoe de geluiden doorgegeven worden via de lucht in de gehoorgang naar het trommelvlies, de gehoorbeentjes, de vloeistof in de cochlea (het slakkenhuis) en vervolgens via de zenuwen naar de hersenen. Met een online gehoortest kun je dit niet testen. Het is dus zeker waardevol om niet alleen te laten testen op geluiden die je kunt horen, maar ook die stap extra te zetten voor jou en je werknemers.. 

Op die manier kunnen we onderzoeken hoe het met het gehoor staat en of er (al) schade is ontstaan. Schade kunnen we niet teniet doen, we kunnen er wel voor zorgen dat je gehoor beter beschermd is en niet verder beschadigd raakt.


 


Slapen otoplastieken

Maak nu een afspraak en ontvang een rapportage

We nemen de hoortest af in een rustige omgeving. Neem direct contact met ons op voor je vragen of om een afspraak te maken. Na de hoortest ontvang je van ons een op maat gemaakte rapportage met daarin alle informatie over het gehoor en de mate van gehoorbeschadiging of gehoorverlies. 

Aan de hand van deze informatie kun je besluiten om gehoorbescherming op maat aan te schaffen voor jezelf of je werknemers. We adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden op het gebied van otoplastieken

In heel Nederland en België bieden wij hoortesten voor bedrijven aan. Op het gewenste tijdstip komen wij bij jou langs op locatie. Het uitvoeren van een hoortest is ook te combineren met het controleren van de bestaande gehoorbescherming of het aanmeten van nieuwe gehoorbescherming.

Heb je interesse gekregen naar een hoortest met rapportage of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op of vul je telefoonnummer in, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug!


Onze producten

zachte otoplastieken slapen
Slaapdopjes Op Maat
luxe
Luxe Otoplastieken
passieve impact
Passieve Impact Otoplastieken

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

Hoortest offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Alpha

  “Betrouwbare partner”

  “We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

  – Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
  Logo Regardz

  “Erg tevreden”

  “Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

  – Marco Goet, Regardz Hart van Holland
  Logo Kobelco

  “Fijne communicatie”

  “We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

  – Richard Marting, Kobelco Welding of Euro