tinnitus-otoplastieken

Tinnitus otoplastieken

Tja, dat muisjes piepen dat weten we. Dat onze oren piepen weten we vaak niet. Totdat het te laat is. We hebben het hier over tinnitus. Er zijn miljoenen Belgen en Nederlanders die een vorm van tinnitus hebben. Vaak weten we het niet eens.

Wat is dat nou, die piep in de oren? Velen van ons hebben het wel eens meegemaakt. Bijvoorbeeld na het uitgaan. Zo’n moment dat je ’s avonds in je bed ligt en denkt: “Wow ik hoop maar dat die piep morgen weg is! “En ja hoor. Je wordt wakker en het lijkt inderdaad verdwenen. Helaas moet ik je uit de droom helpen. Je hebt je oren permanent beschadigd. Dat het jou niet opvalt is eerder geluk dan wijsheid. Je hebt gehoorschade opgelopen doordat je aan te veel geluid blootgesteld was en je niet voldoende bescherming gebruikt hebt. 


De term ’tinnitus’ staat meestal voor hinderlijke geluiden van binnenuit die niet te negeren zijn. Die geluiden zijn als het ware ‘schijngeluiden’. Ze ontstaan doordat het gehoororgaan of de zenuwbanen – zonder dat er geluiden zijn – signalen doorgeven die in de hersenen de betekenis ‘geluid’ krijgen. Het is iets dat direct blijvend kan zijn, maar ook later nog steeds “hoorbaar” kan worden.

Je leest nu een artikel geschreven door een ervaringsdeskundige. Een deskundige die alleen maar in slaap valt wanneer de televisie aan staat. Dan is er tenminste geluid en dan valt de piep niet op. Ach dan weet je ook weer waarom wij dit vak uitoefenen. We willen graag dat het jou niet overkomt. Het onderwerp tinnitus is natuurlijk een complexe. Er is zoveel over te vertellen. Wil je er meer van weten, vraag het ons gerust. Voor nu: bescherm je oren nu het nog kan. Voordat je het weet is je televisie je beste vriend!VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

Tinnitus otoplastieken offerte?

Vraag deze hier snel aan  Wat zijn otoplastieken?

  Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

  Onze klanten zeggen


  100% Garantie

  Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


  FAQ

  Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


  Maatwerk

  We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


  Controles

  Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.