Op maat gemaakte oordoppen, otoplastieken, zijn de beste bescherming voor je gehoor. Het is een duurzame oplossing, voor de lange termijn, om je gehoor tegen lawaaibeschadiging te beschermen. Wanneer je juist een oplossing wilt voor een kortere periode, zijn universele oordoppen een goed alternatief.

Universele Oordoppen zijn bijvoorbeeld geschikt voor gebruik door bezoekers, tijdelijke werknemers en stage-medewerkers. Ook als “overbruggings-plug” tot de aangemeten otoplastieken geleverd worden is dit een goed alternatief.

Er zijn verschillende soorten universele dopjes. Verschil in materiaal, demping en toepassing. Zelfs voor de voedingsindustrie zijn universele, detecteerbare, oordoppen.

Voor een zeer kort gebruik zijn er de “schuimpjes”. Oordopjes van PU-schuim, welke meestal in een dispenser worden aangeboden.

Of, zoals al eerder genoemd, detecteerbaar. Met een koordje, waardoor je ze minder snel verliest.

Voor langer gebruik zijn er dopjes van huidvriendelijk TPE materiaal. Dit zijn oordopjes met kunststof lamellen. Deze zijn afwasbaar en gaan dus langer mee.

Ook voor deze universele oordoppen kan je bij Hearings terecht.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.