Veiligheid staat voorop. Voor onze klanten, maar ook voor ons als medewerkers bij Hearings. Daarom hebben wij in deze tijd van Corona een streng protocol opgesteld om veilig en verantwoord te kunnen blijven werken. Hierdoor kunnen wij onze klanten blijven voorzien van goede gehoorbescherming. 

Veiligheid

Dit doen we door als Otometrist gebruik te maken van een mondkapje en handschoenen. En daarnaast worden natuurlijk alle gebruikte instrumenten na iedere persoon gedesinfecteerd. 

Wat ook een vereiste is om veilig te kunnen werken is voldoende ruimte; minimaal 9 m2 waarin maximaal 2 personen tegelijk aanwezig zijn. In de praktijk merken wij dat dit niet overal makkelijk te realiseren is. De meestal hiervoor gebruikte kantoorruimte is te klein en de kantine is vaak, mede door de gespreide pauzes, te druk. Vaak wordt er dan geïmproviseerd, waardoor soms bijzondere test/aanmeetlocaties ontstaan. Zo sta je ineens op een scheepswerf tussen een paar enorme, prachtige jachten in aanbouw. Bijzonder om in deze omgeving je werk als Otometrist veilig uit te kunnen voeren. Tussen de werkzaamheden door is het mooi om te zien hoe dat allemaal in zijn werk gaat op zo’n scheepswerf. Daardoor krijg je ook een goede indruk van de werkzaamheden binnen het bedrijf. 

Zo ook bij een andere klant, een ambulancedienst, ook hier was het lastig om een ruimte te vinden die groot genoeg was om veilig te kunnen werken. Het voorstel was om in de garage tussen de ambulances te werken. Hierdoor maakte ik een paar keer van dichtbij mee dat er met spoed moest worden uitgerukt. Ook dit was zeer indrukwekkend. Je ziet op dat moment hoe de medewerkers professioneel, gefocust en vooral ook veilig te werk gaan. Als er naar een persoon met mogelijk een corona besmetting wordt uitgerukt, wordt er van top tot teen beschermende kleding gedragen. Veiligheid staat in dit geval voorop.

Hearings protocol

Ook bij Hearings staan wij hier volledig achter. Wij willen zo hygiënisch en veilig mogelijk blijven werken, zodat ook in deze tijd de veiligheid en bescherming van uw gehoor gewaarborgd wordt.

Danny Willemsen – Hearings

Otometrist

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.