Iedereen heeft natuurlijk een andere mening over het gebruiken van ISOtunes. Wij hebben wat feitjes en meningen op een rijtje gezet. Voor iedereen zijn de ervaringen natuurlijk anders en deze zijn zowel positief als misschien wat minder. Alles heeft zijn voor en nadelen.

Wat vinden wij zelf van de ISOtunes producten?

De ISOtunes producten zijn perfect voor als je veilig muziek wil kunnen luisteren terwijl je aan het werk bent. Omdat veel van de producten begrensd zijn kun je geen gehoorschade oplopen. Daarnaast bieden ze ook gewoon demping waardoor je ook tegen geluiden van buitenaf beschermd bent. Ideaal als je tijdens het werk lekker naar muziek wil luisteren. Zelf gebruiken wij hier allemaal ISOtunes met op maat gemaakte oordopjes. Deze bieden naast veiligheid ook comfort aan.

Wat sommige van ons hebben is dat de universele oordopjes na een tijdje minder lekker zitten. Dit komt waarschijnlijk doordat niemand dezelfde oren heeft en de dopjes dus te groot of te klein kunnen zijn. Het geeft net niet helemaal de juiste fit.

Wat zeggen anderen ervan?

Anderen geven aan dat het een ontzettend fijn product is die de bescherming bied waar mensen op zoek naar zijn. Werken in een luide omgeving zorgt er vaak voor dat je gehoorbescherming moet dragen waardoor je of de muziek van buitenaf heel hard moet zetten of helemaal niet naar muziek kan luisteren. ISOtunes is hierin de perfecte oplossing. Mensen kunnen individueel naar hun eigen muziek luisteren en toch met anderen communiceren. Zo hoeven de oordopjes ook niet uit het oor gehaald te worden.

Bluetooth oortjes is en blijft een product dat wat duurder is en dat geld ook voor ISOtunes. Wel is ISOtunes een van de enigste die ook echt gehoorbescherming bied en veilig is. Op de werkvloer is dit wel van groot belang wanneer je in een luide omgeving werkt. Daarnaast bied ISOtunes ook koptelefoons aan voor als je niet van oordopjes houd.

Wat feitjes op een rij:

Wat maakt het gebruiken van ISOtunes nou zo goed en uniek? Daar kun je je veel bij bedenken en iedereen zal hier ook wel een andere mening over hebben. Als je naar ISOtunes producten kijkt zijn er toch een aantal feitjes die op een rij gezet kunnen worden namelijk:

  • ISOtunes producten zijn begrensd op 85 dB en sommige producten zelfs op 79 dB. Hierdoor is het oplopen van gehoorbeschadiging door de oortjes bijna niet meer mogelijk.
  • ISOtunes producten bieden een demping aan van geluiden van buitenaf. Dit is per product verschillend. Veelal zijn ze gecertificeerd om geluid te demping.
  • De producten van ISOtunes zijn stevig en kunnen tegen een stootje. Ze zijn stof, zweet en spatwater dicht dus je hoeft ook niet bang te zijn als je ermee door de regen loopt.

ISOtunes gebruiken

Wat maakt ISOtunes nou zo uniek dan?

Het zijn fijne producten om te gebruiken tijdens het werk en daarnaast hebben ze ook nog een stijlvolle uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in basic kleuren maar ook felle kleuren zodat jij nog beter opvalt op de werkvloer. Ze zijn echt gemaakt voor de werkende mensen en dit zie je ook terug in het design. Veel producten zitten zo om je oor heen dat ze ook niet uit kunnen vallen. Wanneer je ze op maat laat maken zal dit al helemaal niet meer gebeuren. Wat dit laatste zo uniek maakt is dat Hearings binnen Nederland de enige is die samenwerkt met ISOtunes om oordopjes op maat te maken.

Ook benieuwd?

Ook benieuwd naar de verschillende producten van ISOtunes? Kijk dan vooral hier voor meer informatie. Geïnteresseerd in ISOtunes producten of wil je ze op maat laten maken klik dan hieronder. Volg ons ook op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.