Wie wil dat nou niet? ISOtunes op maat. We weten allemaal hoe bluetooth oortjes werken maar wat ISOtunes nou zo speciaal maakt is dat ze ook nog je gehoor beschermen. Niet iedereen vind universele oordopjes even fijn en wij hebben daar nou juist de oplossing voor! Bluetooth gehoorbescherming op maat!

ISOtunes op maat

Wat is het precies? ISOtunes op maat.

Het is vrij simpel. Wij maken otoplastieken die je makkelijk op je ISOtunes kunt draaien. ISOtunes gebruik kleine schroefdraadjes waar je de oordopjes op moet draaien. Hierdoor kunnen wij een oordopje maken wat daar precies op past. Ze zijn makkelijk vast en los te maken en zo heb je oordopjes die precies naar jouw oor gevormd zijn.

Je krijgt dan stijlvolle zwarte otoplastieken die passen bij de ISOtunes. Hierdoor valt het ook niet op dat het aparte oordopjes zijn. Ze gaan op in het design.

Hoe kan ik deze bestellen?

Nou hierbij moet je eerst een keuze maken namelijk; welke ISOtunes wil ik hebben? We hebben verschillende modellen en ieder model heeft zijn eigen krachten. Zo hebben we compleet draadloze ISOtunes die worden geleverd met een handig oplaad doosje. Deze kun je onderweg dus gewoon opladen. De meest gewilde modellen zijn de modellen die om het oor heen gaan. Deze bieden de gebruiker comfort en gemak. Je hoeft niet bang te zijn dat je ze verliest want ze zitten stevig vast.

Als je ze op maat wil laten maken kun je contact met ons opnemen. Als je al bij ons in het systeem staat kun je gewoon je nummer doorgeven en dan kunnen wij aan de hand daarvan nieuwe otoplastieken maken voor jouw ISOtunes.

Waarom op maat laten maken?

Voor veel mensen zijn universele oordopjes het net niet helemaal. Ze zijn of net de groot of net te klein, zitten gewoon niet helemaal lekker of je kan er echt niet mee overweg. Nou zijn de universele oordopjes van ISOtunes al goede producten en voor veel mensen comfortabel en gemakkelijk, maar het kan beter.

Otoplastieken zijn precies op jouw oor gemaakt. Hierdoor bieden zij de beste bescherming en comfort. De hele dag oordopjes in hebben kan voor vele na een tijdje vervelend aan gaan voelen. Met otoplastieken heb je dit probleem minder. Deze zijn namelijk gemaakt om de hele dag in te hebben.

ISOtunes op maat

Wat maakt het nou zo speciaal?

Wat ISOtunes anders maakt dan andere bluetooth oortjes? Ze dempen geluide van buiten af. Ze kunnen gedragen worden als gehoorbescherming. Hierdoor is het ideaal om tijdens het werk te gebruiken. Je bent beschermd voor schadelijke geluiden van buiten af maar je kan wel gewoon lekker muziek luisteren en bellen. Ze zijn makkelijk in en uit te doen en hebben een goede geluidskwaliteit. Ze hebben alles wat een echte klusser zou willen hebben van zijn gehoorbescherming.

Oordoppen op maat laten maken?

Dat kan! Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor jouw oordoppen op maat. Wij helpen je graag met kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Je kunt ons ook altijd volgen op Facebook, LinkedIn en Instagram.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.