Hou jij altijd je omgeving in de gaten? Het is ontzettend belangrijk dat je tijdens het werk met luide machines je omgeving goed in de gaten houdt en dus goed situationeel bewustzijn hebt. Dit kan door rond te kijken maar ook door te luisteren, zelfs met gehoorbescherming in. Daarom biedt ISOtunes bluetooth gehoorbescherming aan met Aware technologie. Dit houdt in dat jij altijd zelf kan bepalen hoe veel je van je omgeving wil horen.

Wat is situationeel bewustzijn?

Heel simpel. In feite houdt het is dat jij je bewust bent van wat er in je omgeving gebeurd. Dit doe je met je zich, gehoor en gevoel. Waar je ook bent, het is altijd belangrijk dat je weet wat er in jouw omgeving gebeurd. Dit kan buiten zijn, waar je op moet letten op het verkeer. Dit kan op de dansvloer zijn, waar je moet oppassen voor andere mensen. Maar dus kan dus ook op de werkvloer zijn, waar je op moet passen voor zware machines.

Waarom is situationeel bewustzijn zo belangrijk?

Je moet altijd je omgeving in de gaten houden voor gevaren. Als je je gehoor compleet afsluit voor de wereld om je heen kun je ook niet horen of er gevaren zijn. Hierdoor gebeuren veel ongelukken op de werkvloer. Waar een veiligheidsbril je zich verminderd en handschoenen je gevoel belemmeren, zorgt gehoorbescherming ervoor dat je minder hoort. Dit zijn allemaal dingen die ervoor kunnen zorgen dat er ongelukken gebeuren op de werkvloer.

Hoe kun je jouw bewustzijn verbeteren?

Er zijn veel dingen die je kunt doen om jouw bewustzijn te vergroten. Er zit daar wel een verschil tussen goede en minder goede manieren. Zo kun je iedere keer je bescherming af of uit doen. Je loopt dat wel meteen de kans om alsnog schade op te lopen. Wat wij aanraden op het gebied van gehoorbescherming is om ISOtunes te gebruiken.

ISOtunes en Situationeel bewustzijn:

De ISOtunes producten zijn zo ontwikkeld dat de omgeving gedempt wordt maar je altijd nog iets kan horen. Daarnaast bied ISOtunes ook, voor een aantal van haar producten, een functie aan waarbij de gebruiker zijn omgeving tot 8 keer kan versterken. Dit is de Aware Technologie. Met deze technologie hoef jij als gebruiker nooit meer je oortjes uit te doen om iets te kunnen horen.

het oor

ISOtunes op maat gemaakt.

Om de gebruiker zoveel mogelijk bescherming en comfort te bieden zijn wij samen gaan werken met ISOtunes. Binnen Nederland zijn wij de enige die oordopjes op maat maken voor ISOtunes producten. Ook benieuwd? Vraag dan een offerte aan of kijk op onze bol.com pagina.

Ook benieuwd?

Ook benieuwd naar de verschillende producten van ISOtunes? Kijk dan vooral hier voor meer informatie. Geïnteresseerd in ISOtunes producten of wil je ze op maat laten maken klik dan hieronder. Daarnaast kun je ons ook altijd volgen op Facebook, Instagram of LinkedIn.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.