Wij vanuit Hearings vinden bescherming erg belangrijk, vandaar dat we ook doen wat we doen. Maar om daar iets aan toe te voegen zijn we verder gaan kijken. Daar kwamen we ISOtunes tegen. Gehoorbescherming met bluetooth. Stijlvol en efficiënt. Het mooie daarvan? De oordoppen zijn te vervangen voor oordoppen op maat! Voor ons een uitgelezen kans om iets unieks te maken. Daarom zijn we gaan samenwerken met ISOtunes.

samenwerken met ISOtunes

Iets unieks? Hoezo?

Bluetooth oortjes is iets wat we al langer kennen en wat bijna niet meer weg te denken is. Bluetooth gehoorbescherming daarentegen is iets wat we nog niet zo veel zien. Wat het nog unieker maakt is dat wij de oordopjes voor deze bluetooth gehoorbescherming op maat kunnen maken.

Nooit meer hoeven kiezen tussen veiligheid en muziek kunnen luisteren. ISOtunes biedt haar gebruiker een veilige demping aan zodat hij of zij lekker muziek kan luisteren of kan bellen tijdens het werk met luide machines. Wat wij doen? Wij zorgen dat deze oordopjes ook nog eens precies goed in je oor passen. Hierdoor ben je optimaal beschermd en geeft het ook nog eens super comfort.

Met de stoere styling van de producten van ISOtunes loop je er ook nog eens hip bij. Waarom zou je comfort over stijl moeten kiezen als je ook voor allebei kan gaat?

Wat heeft ISOtunes te bieden dan?

ISOtunes biedt gehoorbescherming met bluetooth aan. Aan de technische kant zijn er een aantal dingen die ISOtunes uniek maken.

  • Alle producten hebben SafeMax™-technologie die de volume-output beperkt tot 78 dB.
  • Alle producten voldoen aan de Europese normgeving EN352.
Samenwerken met ISOtunes

Daarnaast hebben een aantal producten nog iets extra’s. Aware Technology™. Deze biedt volledig situationeel bewustzijn en bescherming tegen schadelijke geluiden. Je kunt je omgeving tot 8 X versterken zodat je je oordoppen nooit meer uit hoeft te doen. Verder zorgt de Aware Technology™ ervoor dat impulsgeluiden meteen gedempt worden. 

Om je een beeld te geven: Je kunt lekker muziek luisteren terwijl je aan het slaan bent met een hamer. Iedere klap van de hamer wordt direct gedempt. Hierdoor kun je toch je omgeving horen en muziek luisteren maar loop je geen gehoorschade op. Beter kan toch niet!?

Maar waarom op maat?

Nou waarom niet samenwerken met ISOtunes? Niets is zo fijn als een oordopje wat op maat gemaakt is. Je hoeft dan nooit meer te klungelen met het feit dat het ene dopje te groot is en de ander te klein. Iedere keer de perfecte fit.

Wat het nog beter maakt is dat oordopjes op maat precies aansluiten op je oren en er dus ook geen geluid langs kan lopen. Hierdoor ben je optimaal beschermd tegen omgevingsgeluiden.

Hoe werkt het precies?

ISOtunes heeft een universeel product waarbij de dopjes los te koppelen zijn. Deze zitten met een schroefdraad vast. Doordat dit zo is kunnen er dus ook andere oordopjes opgezet worden. Hierdoor is samenwerken met ISOtunes mogelijk. Wij bij Hearings zagen dit als een kans en hebben oordopjes ontwikkeld die precies aansluiten op de ISOtunes producten. Het resultaat? ISOtunes bluetooth gehoorbescherming met op maat gemaakte oordoppen.

Ook benieuwd?

Ook benieuwd naar de verschillende producten van ISOtunes? Kijk dan vooral hier voor meer informatie. Geïnteresseerd in ISOtunes producten of wil je ze op maat laten maken klik dan hieronder. Daarnaast kun je ons ook altijd volgen op Facebook, Instagram of LinkedIn.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.