ISOtunes zijn de gehoorbeschermers van Haven Technologies, een bedrijf gespecialiseerd in consumentenveiligheidsproducten. Ze bieden oortjes aan die je veilig kan gebruiken tijdens het werken met luide machines. Dit betekent dat je veilig muziek kan luisteren en kan bellen tijdens het werk. Omdat ze bluetooth hebben zit je ook niet vast aan kabels en heb je alle ruimte om te bewegen.

wat is ISotunes

Maar hoe werkt dat dan precies?

ISOtunes producten worden allemaal getest en zijn OSHA gecertificeerd. Dit houdt in dat ze op de werkvloer gebruikt mogen worden. Alle ISOtunes producten hebben minimaal een NRR van 26 dB. Daarnaast maakt ISOtunes ook gebruik van haar SafeMax™ technologie. Dit houdt in dat de output van de oortjes en koptelefoons maximaal 85 dB is. Sommige producten hebben zelfs een output van maar 79 dB. Hierdoor kun je je muziek nooit te hard zetten en wordt gehoorbeschadiging voorkomen.

Maar waarom!?

Wist je dat een op de drie geen gehoorbescherming indoet! Ze vinden het onhandig en kunnen elkaar niet goed verstaan. Hierdoor lopen deze mensen gehoorbeschadiging op en dat is niet goed. ISOtunes heeft hierop ingespeeld door gehoorbescherming te maken met bluetooth. Deze gehoorbescherming biedt genoeg demping aan om beschadiging te voorkomen maar geeft de gebruiker wel de ruimte om zijn omgeving te horen. Je kan dus gewoon communiceren met je collega’s. Daarnaast zijn ze ook nog stijlvol. Dit is de gehoorbescherming op maat die je wil hebben.

Wat is ISOtunes?

wat is isotunes

ISOtunes houdt zich bezig met het beter maken van gehoorbescherming, verhogen van productiviteit en het bevorderen van connectiviteit. ISOtunes doet dit door ontwikkelingen op het gebied van gehoorbescherming te combineren met geavanceerde elektronica. Dit combineren ze dan weer met stijlvolle, moderne en lichtgewichte ontwerpen. Het resultaat: Gehoorbescherming die niet aanvoelt als gehoorbescherming.

Daarnaast biedt ISOtunes haar gebruikers nog iets extra’s namelijk situationele bewustzijn. Veel gehoorbescherming dempen alle geluiden. ISOtunes biedt een aantal producten aan die gebruik maken van Aware Technology™.

Wat is Aware Technologie?

Dit is een techniek binnen de oortjes waarmee je je omgeving kan versterken. Daarnaast dempt dit ook harde impuls geluiden. Je kunt je omgeving tot 8 X versterken. Dit houdt in dat je dus zelf kan bepalen hoeveel je hoort. Je hoeft dus ook nooit meer je oortjes uit te doen als je wil communiceren met anderen.

Waar veiligheidsproducten zoals handschoenen of een bril je kunnen beperken in je werk, zorgt ISOtunes er juist voor dat je altijd je omgeving in de gaten kan houden. Zo kun je veilig werken en toch luisteren naar eventuele gevaren die op de loer liggen.

Nog beter beschermd zijn?

Wij van Hearings werken graag met ISOtunes. Wat dit product nog mooier maakt is dat wij hier oordoppen op maat voor kunnen maken. Zo ben je optimaal beschermd. Standaard oordoppen willen nog wel eens te groot of te klein zijn. Ze passen altijd net niet helemaal lekker. Wij hebben hier de oplossing voor gevonden! Wij maken oordoppen op maat die je zo op de ISOtunes producten kan draaien. Nooit meer hoeven klooien met oordoppen die net niet helemaal passen. Makkelijk in en uit te doen en altijd een perfecte fit.

Ook benieuwd?

Ook benieuwd naar de verschillende producten van ISOtunes? Kijk dan vooral hier voor meer informatie. Geïnteresseerd in ISOtunes producten of wil je ze op maat laten maken klik dan hieronder.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.