We weten ondertussen wel wat we maken hier bij Hearings, maar wie zijn we precies? Nou heel simpel. We zijn een klein bedrijfje gespecialiseerd in het maken van otoplastieken. We bevinden ons in het Brabantse Bladel en hebben ongeveer 12 mensen in dienst. 3 man in de buitendienst en de rest op het kantoor en in het lab. Maar hoe is dit allemaal begonnen!?

Waar is Hearings gestart?

Ooit had Hearings een andere naam. In 2009, na jaren in de branche te hebben gewerkt, besloot Kees Snijders om zijn droom werkelijkheid te maken en begon voor zichzelf. Dit was de start van Safetychoice. Al snel was het duidelijk dat er veel concurrentie was en dat de prijs bepalend was. Als een klein visje in een hele grote zee was het duidelijk dat er wat dingen moesten veranderen om de concurrentie bij te blijven. Het doel: Blijven groeien. In 2014 werd het concept van Safetychoice veranderd en dat is tot op de dag vandaag nog steeds een groot succes.

hearings

100% Garantie?

In 2014 kwam Kees Snijders met het 100% garantieplan. Hiermee bood hij zijn klanten iets aan wat ontzettend duurzaam is. Een keer aanschaffen en nooit meer de nieuwprijs hoeven betalen. Dit plan hield in dat mensen het eerste jaar verzekerd waren van goede oordoppen. Ze worden getest, en als er iets mee gebeurt krijgen ze nieuwe. Na dat eerste jaar kunnen klanten zelf kiezen of ze het plan door willen zetten voor een bijdrage, en wat blijkt; de meeste klanten maken graag gebruik van dit plan.

Van Safetychoice naar Hearings.

Over ons

Om de focus meer te trekken naar gehoorbescherming is in 2018 de keuze gemaakt om de naam van ons bedrijf te veranderen naar Hearings. Een leuke woordspeling maar wel perfect voor het bedrijf. Met deze nieuwe naam bleven we doorgroeien en ons ontwikkelen.

Onze focus!

Waar voor ons het grootste belang ligt is dat het gehoor beschermd blijft. Met onze producten beschermen wij de gebruiker voor schadelijke en harde geluiden en kunnen zij veilig te werk gaan. Onze passie voor veiligheid gaat zo ver dat wij het beste willen voor onze klanten maar daarnaast zijn wij ook de samenwerking aangegaan met ISOtunes. Veiligheid gecombineerd met comfort en stijl! Bluetooth gehoorbescherming zodat mensen lekker muziek kunnen luisteren tijdens het werk maar toch veilig zijn voor gehoorbeschadiging. Wij, van Hearings, zijn de enige in Nederland die oordopjes op maat maken voor de ISOtunes producten.

Veiligheid voor iedereen.

Met de groei en ontwikkeling die we doormaken ligt de focus nog altijd op bedrijven. Werken in omgevingen met luide machines is niet goed voor het gehoor en hier spelen wij op in met onze op maat gemaakte producten. In de praktijk zijn we erachter gekomen dat ook steeds vaker consumenten op zoek zijn naar gehoorbescherming. Dit voor bijvoorbeeld festivals of slapen, maar ook motorrijders of mensen met een cabrio hebben baat bij het dragen van gehoorbescherming op maat. Niks is zo comfortabel als iets wat precies goed pas. Universele oordopjes zitten vaak of net niet lekker of ze zijn te groot of klein. Dit alles is zo op te lossen door oordopjes op maat te laten maken.

Oordoppen op maat laten maken?

Dat kan! Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen je graag met kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Je kunt ons ook altijd volgen op Facebook, LinkedIn en Instagram.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.